Rani Adamescu, fiul vitreg al lui Dan Adamescu, tâlhărit la Ibiza

Fiul vitreg al cunoscutului afacerist Dan Adamescu a fost deposedat de bijuterii in valoare de aproape jumatate de milion de euro, in timp ce se distra pe un yacht în Ibiza.

Incidentul s-a petrecut weekendul trecut, iar Rani a incercat pe cat posibil ca stirea sa nu se propage in Romania, data fiind situatia delicata in care se afla tatal sau, condamnat la 4 ani de inchisoare, potrivit wowbiz.ro.

Weekend-ul trecut, acesta, impreuna cu amicul sau Alex Faur au fost invitati la o petrecere privata maraton pe un yacht. Cel mai probabil, Rani ar fi fost sedat, cineva turnandu-i sedative in bautura. Cand s-a trezit, fiul afaceristului care detine un complex comercial in centrul Bucurestiului a sesizat ca nu mai avea asupra lui nicio bijuterie. Este vorba de mai multe bratari scumpe (teniss bracelet) cu diamante al carui pret total insumau circa 400.000 de euro. De asemenea, Rani ar fi avut la gat un lant din aur, batut de asemenea cu diamante scumpe, iar paguba totala ar depasi jumate de milion de euro!

Rani Adamescu este  fiul vitreg al lui Dan Grigore Adamescu.  Nascut la Bacau, tatăl lui Rani este un cetatean arab, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel