Raluca Daniela Bîrsan, diplomă de medic falsificată. Media incredibilă cu care a intrat la școala pe care a părăsit-o

Denisa Zamfir / 13 feb 2019 / 09:34 Salveaza PDF Comentarii
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Raluca Daniela Bîrsan, medicul fals descoperit într-un spital de stal, nu numai ca și-a falsificat diploma de studii, dar a abandonat și școala în clasa a IX-a.

Raluca Daniela Bîrsan, femeia de 30 de ani care a lucrat timp de 10 ani ca medic rezident în Secția de Ginecologie la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, nu numai că și-a falsificat actul de rezidențiat și diploma de licență UMF, după cum a confirmat și ministrul Sănătății, și nu a susținut examenul de bacalaureat, ci nu a dat nici examenul de Capacitate de la finalul clasei a VIII-a, în 2003, când a terminat gimnaziul, scrie Libertatea.ro.

Medicul fals a ajuns la Școala de Arte și Meserii, de unde s-a retras în clasa a IX-a, media ei pe clasele V-VIII fiind 6,72. În acea perioadă, pentru admiterea la liceu ponderea examenului de capacitate era de 75%, față de 25% media gimnaziului. Astfel, Raluca Bîrsan a obținut o medie generală de doar 1,68 la admiterea în liceu și a fost repartizată la un grup școlar industrial, Unirea, din Capitală: Școala de Arte și Meserii, într-o clasă cu profil electromecanic. 

Potrivit România TV, Raluca Daniela Bîrsan ar fi falsificat actul după o altă diplomă a unui absolvent de Jurnalism, dar cu datele Facultății de Medicină.

(w670)

Vezi și: Raluca Daniela Bîrsan, nou medic fals. Monica Pop: Am văzut diploma


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26