Radu Stroe nu are cunoștință de vreo discuţie în care Ponta să facă trafic de influenţă

Radu Stroe, fostul ministru de Interne, al cărui nume este vehiculat în dosarul președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, a declarat că nu cunoaşte ca premierul Victor Ponta să fi făcut vreun trafic de influenţă în acest caz. De asemenea, acesta a declarat pentru Mediafax  că nu îşi aminteşte de vreo întâlnire în cabinetul premierului.

Întrebat dacă a luat parte la vreo discuție în cabinetul premierului Victor Ponta, în urma căreia au apărut interceptările din dosarul președintelui CJ Mehedinți, fostul ministru de Interne a declarat: "Eu personal nu-l cunosc pe domnul Duicu, nu cred că l-am văzut în viaţa mea vreodată sau dacă a fost, nu am ştiut că e el, dacă era Oprişan ştiam, că îl cunosc. Nu-mi amintesc de o asemenea întâlnire în cabinet la premier, dar prin cabinetul premierului se perindă multă lume, iar miniştrii chiar trebuie să fie pe acolo. Nu cunosc o asemenea discuţie, n-am auzit ca premierul să se ocupe de aşa ceva, eu nu am auzit, adică să facă traficul ăla de influenţă de care se vorbeşte", a afirmat Stroe.

Întrebat dacă îşi aminteşte de o întâlnire a sa cu Victor Ponta şi şeful Poliţiei, Petre Tobă, fostul ministru de Interne a răspuns: "Noi am avut mai multe întâlniri, nimic pe acest subiect, nimic".

Citește mai multe pe: STENOGRAME. Adrian Duicu, trafic de influență din biroul lui Victor Ponta. Ce spune premierul

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, marţi, dacă a existat o întâlnire, respectiv o discuţie între fostul ministru de Interne Radu Stroe şi şeful IGPR, Petre Tobă, în biroul său de la Palatul Victoria, el răspunzând: "Nu, nu a avut".

"Până la 7,4 milioane nu reuşesc până în noiembrie să ne ia pe toţi", a răspuns Ponta, iniţial, la această întrebare.

Întrebat despre faptul că procurorii susţin că în biroul său se făcea trafic de influenţă de către preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, Ponta a negat.

"Ce trafic de influenţă? Despre mine? Am citit, nu scrie aşa ceva acolo, vă rog să nu denaturaţi, vă mulţumesc", a răspuns Ponta.

Întrebat din nou dacă a avut loc o întâlnire între Stroe şi Tobă în biroul său, Ponta a răspuns: "Nu, nu a avut".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel