EXCLUSIV  PSD Gorj îi răspunde lui Ponta: Nu a dorit să se implice în campania electorală

Reprezentanții organizației județene PSD Gorj au reacționat după ce Victor Ponta a declarat că i s-a interzis să participe la campania electorală pentru susținerea candidatului la primăria Târgu Jiu. Asta după ce social-democrații au pierdut la diferență mare conducerea orașului.

"Ținem să precizăm clar și răspicat faptul că PSD Gorj a avut întotdeauna ușa deschisă pentru deputatul Victor Ponta și că niciodată conducerea centrală a partidului nu a interzis vreunei persoane să participe la campania desfășurată de organizația locală, cu atât mai mult, unui deputat ales în județul Gorj.

Totodată, Victor Ponta, nu și-a arătat intenția de a sprijini organizația PSD Gorj, de a veni în Târgu Jiu pentru a susține candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu. Trebuie spus și faptul că deputatul Victor Ponta nu s-a implicat nici la alegerile locale din vara anului trecut, iar de atunci, deși i- au fost lansate mai multe invitații, nu a dat curs vreuneia dintre ele. Catalogăm ieșirea deputatului Victor Ponta ca fiind neoportună și total lipsită de adevăr," se arată într-un comunicat de presă remis DCNews.

Citeste AICI reacția lui Victor Ponta, după rezultatul alegerilor din Târgu Jiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel