Proiecte în interesul românilor de pretutindeni. Reuniune de lucru între oficiali

Întâlnire de lucru MRP și CNMR
Întâlnire de lucru MRP și CNMR

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) și Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) sunt interesate să devină parteneri în proiecte în interesul românilor de pretutindeni și în inițiative de promovare a valorilor României.

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a găzduit o reuniune de lucru între oficialii MRP și reprezentanții CNMR, unde s-a stabilit semnarea unui acord de parteneriat în scopul susținerii intereselor românilor din afara granițelor.

În cadrul întrevederii, ministrul Natalia Elena Intotero și președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu, au evocat nevoia de unire a instituțiilor statului și a societății civile în vederea susținerii românilor care trăiesc în afara granițelor țării.

Care a fost agenda discuțiilor

Agenda discuțiilor s-a axat pe identificarea comună a unor soluții concrete care să vină în sprijinul conaționalilor noștri, prin dezvoltarea de activități și acțiuni care să susțină păstrarea identitătății culturale, lingvistice și naționale a românilor de pretutindeni.

La reuniune au mai participat reprezentanți ai organizatiilor membre ale CNMR din zona economică, academică, socială, ai administrației publice locale și ai organizațiilor românilor din afara granițelor.

Vezi și: Artist român implicat într-un accident rutier. Și-a luat permisul recent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel