Programul de guvernare PNL, criticat de Viorica Dăncilă: Se întâmplă fix lucrul de care ne-am temut

Florin Răvdan / 24 oct 2019 / 16:52 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă - Foto: Agerpres
Viorica Dăncilă - Foto: Agerpres

Premierul demis Viorica Dăncilă a criticat programul de guvernare al PNL, propus de Ludovic Orban, şi a menţionat că se întâmplă exact lucrurile de care PSD s-a temut când a fost îndepărtat de la guvernare. 

"Am citit programul de guvernare al PNL şi am văzut că devine adevăr tot ceea ce ne era teamă că se va întâmpla. Pensiile nu vor mai creşte, am văzut că vor să scadă salariile bugetarilor şi să le aducă la nivelul celor din nivelul privat. Vor să comaseze spitalele. În fond, ce ştiu mai bine? Să închidă şcoli şi spitale. Tot programul lor e pentru ei şi  nu pentru ţară. Nu mai vor PNDL, atât de bun pentru primari, indiferent de culoarea politică. Tot ceea ce a fost bun, pentru ei  nu a contat. Nu contează pentru ei ce e bun pentru oameni, contează ce e bun pentru ei, pentru că ei nu vor să aibă decât România lor, o Românie în care noi, ceilalţi, nu existăm. O Românie în care ei dictează ca şi cum ar fi primit-o moştenire", a declarat Viorica Dăncilă, la Sighet. 

Atac la Iohannis 

 

"M-am întrebat unde este, în această situaţie, preşedintele României. Cel care a cerut demiterea Guvernului, cel care este de fapt preşedintele de facto al PNL, cel care a adus atâta ură şi dezbinare între români, care a împărţit România în ţara lui şi ceilalţi. Dumnealui  nu a venit niciodată în mijlocul românilor pentru a discuta cu ei", a mai spus Viorica Dăncilă. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23