Prezidențiale 2019. Dăncilă, replică după acuzațiile lui Tăriceanu

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă i-a dat replica, miercuri seară, lui Călin Popescu-Tăriceanu, liderul ALDE.

Călin Popescu-Tăriceanu a anunțat, miercuri, că va candida la prezidențiale din partea ALDE, decizia social-democraților de a avea un candidat propriu fiind o „dezamăgire”. A adăugat că PSD își propune să ajungă în turul doi, însă nu să și câștige un mandat la Cotroceni.

„Am avut de multă vreme informații că se pregătește această candidatură. Prin urmare, pentru mine și colegii mei nu e o surpriză, dar e o dezamăgire ca s-a luat această decizie, și anume că va urma o competiție electorală", a spus Tăriceanu.

Dăncilă: E de datoria mea să-mi asum

Invitată miercuri seară la Digi 24, premierul Viorica Dăncilă a declarat: „Aceste discuții au existat, nu le neg. Dar, după alegerile europarlamentare, când rezultatele au fost mult sub așteptări, fiecare a vrut să vadă care e scorul, să vedem cum putem să ne mobilizăm. Acesta a fost principalul motiv pentru care s-a cerut să avem candidatul de la PSD. S-a dat un vot în acest sens. (...) Întotdeauna, președintele partidului și-a asumat candidatura. Unde am mers în teritoriu, mi s-a spus să-mi asum. E de datoria mea să-mi asum această candidatură".

Viorica Dăncilă a declarat că nu crede că guvernarea PSD-ALDE este pusă în pericol, în contextul în care Tăriceanu a spus că mai mulți lideri ALDE sunt nemulțumiți și, dacă nu poartă discuții cu premierul, ar putea să nu voteze rectificarea bugetară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel