Prezidenţiale 2019. Dăncilă, despre şansele de a ajunge președinte. ATAC la Iohannis

Foto: Facebook Viorica Dăncilă
Foto: Facebook Viorica Dăncilă

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a afirmat vineri, la Satu Mare, că şansele de a ajunge preşedinte 'sunt foarte mari', arătând că România are nevoie de un şef al statului care să-i unească pe cetăţeni.

'Cred că şansele sunt foarte mari, pentru că eu chiar cred în oameni şi chiar cred în poporul român şi cred că această ţară merită mult mai mult din partea preşedintelui României. În primul rând merită un preşedinte care să-i unească pe români şi nu să-i dezbine, merită un preşedinte care să fie în mijlocul Românilor şi nu să-şi aducă aminte de ei din cinci în cinci ani, când vin alegerile, merită un preşedinte care să reprezinte ţara noastră cu demnitate în forurile europene, care să lupte pentru această ţară să fie un hub regional, un preşedinte care să se adreseze tuturor românilor, un preşedinte care să nu împartă ţara, să nu spună 'vreau guvernul meu şi parlamentul meu', un preşedinte care să ajute guvernul indiferent de culoarea politică, pentru că în fond, deciziile sunt pentru oameni şi atunci când ajungi într-o funcţie înaltă, chiar cea mai înaltă funcţie din stat, trebuie să ai grijă de poporul tău ca de propria familie', a declarat Dăncilă. Ea a arătat că un preşedintele trebuie să fie al tuturor românilor.

'Poporul român a fost unit şi prin unitate şi-a atins multe obiective de-a lungul timpului. Vedem un popor divizat, vedem multă ură în societatea românească, ură pe care a insuflat-o însuşi preşedintele României. Vedem un preşedinte care care trebuie să fie al tuturor românilor, şi al meu, şi al dumneavoastră şi al tuturor. Este preşedintele de facto al PNL. Ce este greşit? Un preşedinte care încalcă legea fundamentală a ţării, Constituţia, nu poate să îi reprezinte pe români. Oricare dintre noi care ar încălca Constituţia ar suporta rigorile legii.

Preşedintele îşi permite să poată să facă acest lucru şi să spună de la microfonul administraţiei prezidenţiale, cu aroganţa caracteristică, că face ce vrea el şi nu ceea ce prevede Constituia României', a mai spus premierul. Premierul demis Viorica Dăncilă, ministrul Apărării, Gabriel Leş şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, au efectuat, vineri, o vizită în piaţa Someş din municipiul Satu Mare. Ei şi-au cumpărat fructe şi legume şi şi-au făcut fotografii cu producătorii. Programul oficialilor cuprinde depuneri de coroane la monumentul Ostaşului Român din Satu Mare şi participarea la ceremonia organizată cu prilejul Zilei Armatei, la monumentul 'Glorie Ostaşului Român' din Carei, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel