Preşedintele CJ Giurgiu: Mai multe drumuri din judeţ sunt reabilitate cu fonduri europene

Preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, a declarat joi, că mai multe drumuri din judeţ sunt reabilitate cu fonduri europene, se lucrează pe aproape toate drumurile din judeţ şi aproape toată infrastructura rutieră a judeţului a fost refăcută. 

"Am semnat contractul pentru reabilitarea DJ 601 în valoare de 2, 6 milioane de euro, foarte mulţi cetăţeni s-au mutat în zona de nord a judeţului şi este normal ca şi noi să le asigurăm o infrastructură bună. Este un drum care va deservi inclusiv locuitorii din Crevedia şi ne dorim să-l reabilităm conform standardelor. Am mai semnat contractul, tot pe fonduri europene, pentru DJ 503, avem discuţii şi pentru DJ 504 care este la fel de important, este un proiect pentru care suntem eligibili şi aşteptăm să semnăm contractul de finanţare şi acolo s-a depăşit puţin suma de bani alocată regiunii noastre, dar sper să găsesc înţelegere la Ministerul Dezvoltării pentru a semna şi acest contract de finanţare (...). CJ Giurgiu se axează în ultima perioadă foarte mult pe fonduri europene ceea ce eu cred că este un lucru foarte bun. Dezvoltarea judeţului trebuie să fie făcută şi pe fonduri europene, am avut destule fonduri de la Guvern, acum semnăm proiecte şi pe fonduri europene", a declarat preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina.

El a precizat că sunt lucrări în întârziere de câteva luni pe DJ 411, se vor aplica penalităţi şi se va merge până la rezilierea contractului, dacă lucrările nu intră în grafic. În rest, a susţinut Mina, toate lucrările la drumurile din judeţ se desfăşoară în grafic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel