Politician, întâmpinat cu furie când a mers să-și cumpere o cafea - Video

Guvernatorul Floridei Rick Scott a avut parte de o adevărată scenă de furie din partea unei femei atunci când a intrat într-un local pentru a-și cumpăra o cafea, iar clipul care surprinde întreg incidentul a devenit viral pe internet, reușind să adune peste 2,3 milioane de vizualizări în doar câteva zile.

 

Cara Jennings, care se afla la o masă în respectiva cafenea, nu s-a sfiit să-i reproşeze politicianului american în gura mare că este corupt şi că nu se preocupă absolut deloc de bunăstarea oamenilor de rând, potrivit realitatea.net.

"Eşti un nenorocit! Ţie nu îţi pasă de oamenii care muncesc! Ar trebui să-ţi fie ruşine să apari aici".

În imaginile filmate de un alt client se vede cum Rick Scott încearcă să se apere, spunând că oamenii au "un milion de joburi", dar în cele din urmă pleacă stânjenit.

"Un milion de locuri de muncă? Serios? Cine de aici are un job bun? (...) Ai îngreunat accesul femeilor la sistemul naţional de Sănătate. Să-ţi fie ruşine, Rick Scott. Noi depindem de munca ta. Copii de bani gata, ca tine, nu ştiu ce trebuie să facă. (...) Eşti o ruşine pentru statul nostru!", încheie Cara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel