Pleșoianu, lansare de carte: ”Ceva ce nu a mai fost până acum în România”. Întrebare pentru susținători

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Deputatul Liviu Pleșoianu a anunțat că va lansa o carte. Intitulată „România, țara unui VIS posibil”, cartea va fi gata pe 24 ianuarie, chiar de ziua de naștere a deputatului.

Pleșoianu a transmis că după lansare va face ”ceva ce nu a mai fost până acum în România”. Astfel, el se va deplasa în zonele în care se află susținătorii săi. Pleșoianu i-a întrebat deja pe pagina personală de Facebook, din ce zonă sunt și unde doresc să se întâlnească.

”Pe 24 ianuarie, când se întâmplă să fie și ziua mea, cartea „România, țara unui VIS posibil” va fi gata. Voi publica în acea zi, aici, primele pagini. După care voi tipări această carte și o voi lansa în toată țara, de-a lungul anului 2018. Nu în cadru oficial, ci acolo unde sunteți, acolo unde locuiți, acolo unde veți dori să ne întâlnim. Tocmai de aceea, vă întreb direct, încă de pe acum – din ce zonă a țării sunteți și unde ați dori să ne vedem?

...Eu nu am de gând să măsor procente cu rigla. Am de gând, în schimb, să pornesc alături de dumneavoastră ceva ce nu a mai fost până acum în România – un drum al oamenilor, o încercare de a reda România românilor, de a le oferi înapoi oamenilor lumea, de a reașeza ființa omenească în centrul oricărei preocupări. Nu mă interesează absolut deloc analizele savante și „șansele” pe care tot felul de experți le dau unei astfel de inițiative. Mă interesează doar să mergem împreună, dincolo de dincolo, până când vom reuși să redescoperim esențele tari care ne unesc, în pofida tuturor încercărilor de a ne dezbina.

Vă mulțumesc pentru toată seva VIE pe care mi-o oferiți prin toate mesajele pe care mi le transmiteți!

Fie să FIM!”, a transmis Liviu Pleșoianu pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel