Peste 300 de controale în trafic, într-o acţiune de amploare a Poliţiei pe raza municipiului Focşani

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea a efectuat, vineri dimineaţă, peste 300 de controale în trafic, la toate intrările şi ieşirile din Focşani, într-o acţiune pe linie rutieră care a avut drept scop verificarea respectării normelor rutiere de către participanţii la trafic.

"Vineri dimineaţă, peste 25 de poliţişti au fost prezenţi în stradă, pe raza municipiului Focşani, la toate ieşirile din oraş şi au desfăşurat (...) o acţiune organizată pe linie rutieră, ce a avut drept scop verificarea respectării normelor rutiere de către participanţii la trafic, fiind controlate cu această ocazie şi transporturile de persoane şi de material lemnos", a precizat IPJ Vrancea.

Persoanele oprite au fost testate pentru consumul de alcool şi substanţe psihoactive.

Potrivit Poliţiei, au fost efectuate 312 controale şi s-au aplicat 46 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9.355 de lei. De asemenea, au fost reţinute trei de permise de conducere pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, retrase două certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune la regimul rutier, respectiv conducerea unui autoturism cu permis de conducere suspendat, pentru care s-a întocmit dosar penal.

Acţiunea, la care au participat efective de poliţie rutieră, ordine publică şi din cadrul Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, s-a desfăşurat între orele 06,30 şi 08,30.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22