Patronul firmei Brădet, cu lacrimi în ochi: Nu am vrut să fac rău cuiva

Marius Badea, patronul firmei Brădet a făcut pentru prima dată declarații după ce rezultatele parțiale ale anchetei desfășurate în cazul îmbolnăvirilor bebelușilor din Argeș au fost făcute publice.

Patronul a izbucnit în lacrimi în timpul declaraţiilor, spunând că nu crede că fabrica îşi va mai putea continua activitatea, deşi rezultatele analizelor efectuate până în acest moment au ieşit bine, scrie evz.ro.

"Toate controalele au dovedit că ne facem datoria cu responsabilitate. Utilajele sunt de ultima generaţie, sunt pornite în prezenţa mea. Implicarea mea şi a familiei mele a fost maximă. Am pus mai mult decât suflet. Acolo am copilărit (la Brădet - n.r) şi am vrut să dezvolt zona. După părerea mea, singura contaminare ar putea fi apa. Sursa este reţeaua publică a localităţii Brădet, cu care nu am avut probleme", a declarat acesta.

Cu lacrimi în ochi, bărbatul a spus că nu crede că după acest scandal imaginea fabricii sale va fi reabilitată.

”Probabil va fi ultima conferință, eu nu cred că se poate reabilita fabrica. E ca un copil pe care l-ai crescut și trebuie să te desparți de el la o anumită vârstă. (...) Cred că nu se va mai putea. Când te suna un părinte și te întreabă dacă mai poate să ia lapte pentru copil, ce îi spui?”, a spus Badea. 

[citeste si]

O cantitate de brânză proaspătă de vacă produsă de societatea Lactate Brădet conține bacteria E-coli, a declarat în urmă cu o zi, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Autoritățile au dispus stoparea activității societății respective.

"În urma analizelor de laborator, inspectorii veterinari au găsit E-coli în probele de brânză de la Lactate Brădet din Curtea de Argeș, care comercializează și produse tradiționale. Este vorba despre o cantitate de 20 de kilograme de brânză proaspătă de vaci. De asemenea, în județul Bacău inspectorii au găsit într-un frigider carne de pasăre recoltată dintr-o gospodărie personală", a explicat Irimescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel