Patronul Brădet, reacție după concluziile Institutului Cantacuzino

Marius Badea, patronul Lactate Brădet, a transmis, miercuri, după concluziile Institutului Cantacuzino privind rezultatele analizelor făcute în cazul copiilor din Argeş, Sibiu şi Bacău, îmbolnăviţi cu E.Coli, că este cea mai bună veste pe care a primit-o în viața sa și că astăzi pune "prima cărămidă la construcția companiei Bradet Românesc S.A":  "A SOSIT MOMENTUL sa vedem cat de PUTERNICI suntem in fata celor care vor sa ingroape tot ce este produs AUTENTIC ROMANESC".

"ESTE oficial, Institutul Cantacuzino a publicat rezultatul final Branza noastra nu este cauza imbolnavirilor celor mici. Este cea mai buna veste pe care am primit-o de la nastere. A sosit momentul sa pornim la treaba. Dupa cateva zile in care am cunoscut numai oameni cu totul si cu totul deosebiti, incercand sa aflu mai multe puncte de vedere, acum sunt gata sa va prezint concluzia. Sper ca alegerea mea sa fie pe placul celor mai multi si sa fie solutia perfecta. Am ales sa lucram cu o echipa de oameni speciali, care au cunoscut in viata, atat succesul cat si suferinta adevarata. Eu sunt foarte hotarat sa nu renunt, datorita voua!

Vreau sa conduc acest proiect care sa arate tuturor ca romanii pot sa faca un produs romanesc adevarat", a scris Marius Badea, pe Facebook, precizând ulterior, ce eforturi a făcut timp de 15 ani pentru a putea face față competiției cu companiile străine, respectându-și totodată furnizorii și clienții.

"Am fost convins ca pot sa fac ceva pentru comunitatea in care m-am format ca om. Am crezut ca pot sa pun cate o caramida la reconstructia acestei frumoase tari in care am fost privilegiat de Dumnezeu sa traiesc, fiind convins ca daca fiecare dintre noi am face acest lucru ne va fi bine atat noua cat si semenilor nostri. Am crezut intotdeauna in oameni si in omenia lor, cu toate ca de-a lungul vietii am fost de multe ori lovit prin spate, probabil ca multi dintre Dumneavoastra, dar intotdeauna mi-am lins singur rana si am lasat dreptatea sa vina singura. Asa cum in anul 2008, un incediu nemilos mi-a distrus tot, si acum, am puterea sa o iau de la capat, ca impreuna sa realizam ceva de vis", mai spune patronul Lactate Brădet, înainte de a face anunțul privind viitorul companiei sale.

[citeste si]

"Astazi punem prima caramida la constructia companiei Bradet Romanesc S.A. Incepem sa strangem capitalul social. A SOSIT MOMENTUL sa vedem cat de PUTERNICI suntem in fata celor care vor sa ingroape tot ce este produs AUTENTIC ROMANESC. Dupa strangerea capitalului, pe durata a 60 de zile, infiintam societatea pe actiuni si in functie de banii subscrisi decidem: fie construim o fabrica noua, fie extindem fabrica actuala. Daca reusim sa construim o fabrica noua, actuala fabrica va intra in circuitul agro-turistic. Suntem amplasati intr-o zona de vis, o zona de maxima relaxare la care toti actionarii vor avea acces gratuit dupa o regula stabilita impreuna.
Modalitatea de subscriere este simpla si total transparenta fiind asigurata de platforma sprijina.ro.
Asadar, incepem. Cu Dumnezeu inainte!", conchide Marius Badea. 

Reacția patronului Lactate Brădet survine după ce Institutul Cantacuzino a anunţat rezultatele analizelor făcute în cazul copiilor din Argeş, Sibiu şi Bacău, îmbolnăviţi cu E.Coli. Potrivit raportului, profilul genetic al tulpinilor de E.Coli izolate de la pacienţi, din brânza de la Brădet şi din carnea de pui nu sunt identice.

 

ESTE oficial, Institutul Cantacuzino a publicat rezultatul final Branza noastra nu este cauza imbolnavirilor celor mici....

Posted by Lactate Bradet on Wednesday, 9 March 2016

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel