Paris Match: Bandele de români și bulgari jefuiesc trecătorii în Paris

Revista Paris Match a publicat un amplu reportaj de opt pagini în care bande formate din cetățeni români și bulgari jefuiesc trecătorii din Paris, relatează Daily Mail.

Imaginile sunt  sugestive, ele arătțnd cum hoții de buzunare își vizează victimele în plină zi, pe trotuare, la ATM-uri, în stațiile de metrou sau în parcuri, provocând în jur mizerie și haos.

 Patrulele de poliție au fost mărite în jurul monumentelor pariziene precum Turnul Eiffel sau Muzeul Luvru, unde, la începutul anului angajații au intrat în grevă din cauza lipsei protecției în fața bandelor organizate care furau la scară industrială de la turiști și angajați.

 Furturi fără număr au loc zilnic în capitala franceză, iar majoritatea hoților sunt adolescenți.

Una dintre tacticile preferate ale copiilor este de a atrage turiștii cu o petiție falsă în timp ce aceștia retrag bani de la bancomate. Distrase de abordare, victimele nu observă cum hoții își notează pin-ul, după care le fură cardul pentru a retrage ei înșiși bani.

Daily Mail precizează că ridicarea restricțiilor de muncă  pentru muncitorii români și bulgari, începând cu 1 ianuarie 2014, va duce la o creștere a bandelor de romi care vor invada Marea Britanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel