Oana Zamfir, către avocatul lui Gheorghe Dincă: A fost atât de credibilă mărturia lui?

Oana Zamfir
Oana Zamfir

Oana Zamfir, marți, i-a adresat o serie de întrebări avocatului Bogdan Alexandru, apărătorul lui Gheorghe Dincă, numit din oficiu.

„Vă întreb dacă suspectul din acest moment, acuzatul Dincă, recunoaște și vreo altă implicare într-o crimă?", a fost întrebat avocatul lui Dincă, marți, de către Oana Zamfir la Antena 3. Răspunsul a fost „nu".

„A fost întrebat explicit și despre fetița de acum patru ani?", a mai zis Oana Zamfir. „Nu. A fost o întrebare la modul general dacă are legătură și cu alte cazuri", a răspuns avocatul.

„Pentru dumneavoastră, ca avocat, a fost atât de credibilă mărturia lui cu privire la uciderea celor două fete și la felul în care a acționat ulterior cu trupurile acestora, încât să nu fie căutate și alte ipoteze?", a mai întrebat Oana Zamfir în emisiunea „Obiectiv". „Recunoscându-și faptele, se va face o reconstituire și se va constata dacă situația este cea reală. Eu zic că da", a spus avocatul.

Bărbatul și-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei. Bogdan Alexandru, avocatul lui Dincă, a spus la acel moment că remușcările l-au determinat pe clientul său să își recunoască faptele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel