O femeie a devenit prietena criminalului în serie care i-a decapitat mama. Îl vizita în închisoare. Ce a descoperit - VIDEO

O femeie a devenit prietena criminalului în serie care i-a decapitat mama. Îl vizita în închisoare. Ce a descoperit / Foto: Captură video Nj.com
O femeie a devenit prietena criminalului în serie care i-a decapitat mama. Îl vizita în închisoare. Ce a descoperit / Foto: Captură video Nj.com

O femeie s-a împrietenit cu criminalul în serie care i-a torturat și ucis mama. 

O femeie din SUA a cărei mamă a fost torturată, decapitată și incinerată de un criminal în serie s-a împrietenit cu acesta, scrie The Sun. Deedeh Goodarzi a fost una dintre cele două femei ucise de criminalul în serie Richard Cottingham într-o cameră de hotel din New York, pe 2 decembrie 1979. Crima a fost una de-a dreptul șocantă. Cottingham a decapitat-o pe femeie și i-a tăiat mâinile, la fel cum a procedat anterior și cu cealaltă victimă. Craniile acestora nu au fost găsite  de către anchetatori nici până în ziua de azi.

Jennifer Weiss, fiica femeii ucise, a aflat că Richard Cottingham, aflat după gratii după ce a fost condamnat pe viață la închisoare, a mai ucis cel puțin alte nouă femei. Atunci ea și-a dat seama că trebuie să facă ceva, așa că a mers să îl viziteze pe bărbatul care i-a ucis mama sperând să obțină răspunsuri. S-a împrietenit cu criminalul pentru a afla detalii despre celelalte victime.

”Amploarea a ceea ce a făcut este incredibilă. Dar m-am împrietenit cu Richard pentru mama mea și pentru misiunea mea. Fac asta pentru mamele care și-au pierdut fiicele și pentru propria mea mamă. Și pentru aceste fete ale căror vieți au fost încheiate de Richard, care s-a jucat de-a Dumnezeu. Nu voi sta liniştită până nu aflăm cine sunt (victimele). De aceea fac ceea ce fac”, a declarat Jennifer Weiss.

Ce a descoperit femeia

După ce i-a scris lui Cottingham, Jennifer a început să-l viziteze în închisoare în 2017. Până acum, ea l-a întâlnit pe bărbatul de 75 de ani de peste 30 de ori. După ce s-au împrietenit, criminalul i-a povestit și despre celelalte omoruri săvârșite.

”Știam ce vreau și am spus foarte clar. Îți ofer prietenia mea pentru detalii despre crime. Odată ce am început să aflu detalii despre uciderea mamei mele, atunci a început să vorbească și despre alte femei pe care le-a ucis. Cred că avem până la 75 de cazuri neanchetate.”, a mai spus Jennifer Weiss.

Jennifer fusese dată spre adopție de mama sa la nici două săptămâni după ce s-a născut. A aflat despre ea abia atunci când a crescut și s-a decis să afle cine a ucis-o. Se pare că nu există informații despre tatăl ei biologic, iar după ce a stat de vorbă cu Cottingham, femeia a aflat că acesta o cunoscuse pe mama ei cu doi ani înaintea crimei. Acum, femeia se întreabă dacă nu cumva criminalul în serie este chiar tatăl ei. Ea l-a convins pe bărbat să facă un test ADN, astfel că ar putea afla până la urmă dacă chiar el este tatăl său biologic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel