Numerologul Mihai Voropchievici: Mihai Tudose, informaţii inedite despre personalitatea premierului

Foto: Agerpres / captura Antena 3
Foto: Agerpres / captura Antena 3

Mihai Voropchievici a oferit, pentru Antena3.ro, informații, din perspectiva numerologiei, despre personalitatea premierului desemnat Mihai Tudose, dar şi despre viitorul acestuia în noua ipostază.

Aşadar, conform numerologului, Mihai Tudose are cifra destinului 5, „ceea ce înseamnă că se suprapune peste cifra de destin a României. România are cifra destinului tot 5, așa că există o compatibilitate dacă nu perfectă, aproape perfectă. Dar, cifra asta de destin 5 e plină de risc, de neprevăzut, de acțiuni uneori foarte benefice, alteori hazardante, deci primul ministru e mai greu să fie supus de Liviu Dragnea", a spus, pentru sursa citată, Mihai Voropchievici.

Calculele lui Mihai Voropchievici arată că Mihai Tudose va fi un premier muncitor și perseverent, bun administrator al banilor publici, dar va relaționa greu cu cei din jur.

„Şapte, cifra lui de vibrație a numelui, îl indică drept un om studios, bun analist, care nu se pronunță înainte de a analiza o temă, un subiect, vorbește puțin, cu miez, e distant, demn, rezervat și chiar misterios. (...) Are doi de 9, asta înseamnă interes pentru celelalte persoane, este un om destul de maleabil, dar în limite clar stabilite de el", a mai spus Mihai Voropchievici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel