Noi informaţii despre nou-născutul găsit decedat în toaleta unei case

Nou-născutul care a fost găsit, vineri dimineaţa, decedat în toaleta unei case din localitatea Sîrbi a murit prin asfixiere, a declarat luni, pentru AGERPRES, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia.

Procurorii au primit un raport preliminar al necropsiei efectuate de medicii legişti care indică faptul că fetiţa ar fi fost născută la termen şi ar fi fost aruncată intenţionat în toaletă. 'Conform concluziilor preliminare, pentru că nu am rezultatele oficiale ale necropsiei, moartea a survenit prin asfixiere. Moartea a survenit prin asfixiere cu materii fecale', a afirmat Chihaia.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au declanşat o anchetă penală faţă de o tânără de 19 ani al cărei copil nou-născut a fost găsit decedat în toaleta din curtea casei în care locuia. Tânăra a născut, vineri dimineaţa, la domiciliul familiei concubinului său din satul Sîrbi, comuna Vlăsineşti, iar ulterior bebeluşul a fost aruncat în toaletă.

Pe fondul pierderii de sânge, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati', iar unitatea medicală a sesizat Poliţia cu privire la acest caz. Pe corpul nou-născutului au fost găsite urme de violenţă, însă se pare că acestea sunt ulterioare decesului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel