Nicolae Mirea, fostul şef al Poliţiei Caracal: Eu am condus operaţiunea şi am procedat corect. Ne pare rău, dar oricum nu mai puteam face nimic

Alexandra și Luiza
Alexandra și Luiza

Nicolae Mirea, fostul şef al Poliţiei Caracal, a vorbit pentru România TV despre ziua în care Alexandra Măceşanu a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Acesta a transmis că a procedat corect în acel caz şi aruncă vina pe STS. 

"Abia când a sunat fata a doua oară a apucat să ne spună că vede un brad, un nuc, nişte câini, dar ne-a indus în eroare cu poarta roşie care nu era la drum. Bine, eroarea era totală, brazii erau doi mici, nici nu se vedeau după gard. Rezultă clar, fata când a vorbit cu noi, atunci a fost surprinsă la telefon.

De atunci până am identificat noi locul, la 2 noaptea... Să nu ne mai supărăm că nu am intrat noi la trei sau... Ne pare rău că nu am putut face nimic pentru copilul ăsta, dar acum ştim că oricum nu mai aveam ce să facem. Nu ni s-a dat adresa corectă nici de către STS. Dacă sunt dubii, sau dacă credeţi că agentul care a vorbit cu Alexandra ştie mai bine, vorbiţi cu el. Eu am condus operaţiunea şi am procedat corect", a declarat Nicolae Mirea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel