Nașterea Prințului George, înregistrată oficial. Ce scrie la "ocupația părinților"

Ducesa de Cambridge și Prințul William au înregistrat oficial, la sfârșitul săptămânii trecute, nașterea primului lor copil, eveniment care a avut loc pe 22 iulie. 

Nașterea primului născut al cuplului regal, care ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, după Prințul Charles și Prințul William, a fost înscrisă în mod oficial în registrul de nașteri din Marea Britanie, termenul legal de înregistrare fiind de cel mult 42 de zile de la nașterea bebelușului, potrivit stirileprotv.ro. Documentul a fost completat la Palatul Kensington, reședința oficială pe care cuplul o deține la Londra, iar cel care a semnat în registru a fost chiar tatăl micuțului, Prințul William, martor fiind un angajat de la Arhivele Registrului Nașterilor din Westminster.

În aceeași formulă sobră, utilizată pentru înregistrarea bebelușilor britanici provenind din familii obișnuite, certificatul de naștere al bebelușului regal este scris de mână, este intitulat "Birth" ("Naștere") și are numărul de înregistrare 207, după cum reiese și din fotografia oferită publicității de Palatul Kensington.

Dacă la numele bebelușului regal s-a completat "Alteța sa regală Prințul George Alexander Louis de Cambridge", numele părinții au fost notate în felul următor: "Alteța sa regală Prințul William Arthur Philip Louis duce de Cambridge" și "Catherine Elizabeth Alteța sa regală Ducesă de Cambridge".

În schimb, la ocupația tatălui, în certificatul de naștere, s-a completat "Prinț al Marii Britanii", iar la aceeași rubrică, dedicată mamei, s-a înscris "Prințesa Marii Britanii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel