MRU: Ponta-Petrescu, DEMISIA! România nu e o țară normală

Mihai Răzvan Ungureanu, președintele Partidului Forța Civică, a reacționat dur la prestația Ponta-Petrescu de la Cotroceni.

"România nu e o țară normală! Poți să conduci Guvernul, plagiator dovedit fiind, să râzi când te fluieră un stadion și să ieși doar prin interviuri servite în care spui vrute și nevrute că nu are cine să te contrazică. Pe de altă parte, doamna Petrescu are datele unui om normal, atras într-o cursă prostească de Victor Ponta. Pentru un strop de onoare și demnitate, doamna ministru ar trebui să demisioneze", a scris MRU, pe pagina sa de Facebook, despre demisia Ioanei Petrescu din fruntea Ministerului Finanțelor. 

Adrian Năstase: Șocant. M-a afectat cel mai mult în viață

Despre demisia premierului, Mihai Răzvan Ungureanu a scris: "Demisia! E singura soluție pentru un Prim-Ministru incapabil să își susțină propria inițiativă. Victor Ponta și Ioana Petrescu s-au comportat ca doi elevi care au venit cu lecția neînvățată. Pe ce pune mâna, Victor Ponta distruge. Dacă ar mai avea o ultima fărâmă de bun simț, Victor Ponta ar trebui să demisioneze. În plus, a fost prins cu încă o minciună. Misoginismul din întâlnire, invocat de Premier, a fost o minciună jenantă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel