Moțiunea de cenzură. Șerban Nicolae: De toată jena! Mi-e greu să cred

Şerban Nicolae a comentat moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi racolările care au loc zilele acestea în partidele principale de pe scena politică.

"Poţi să te uneşti conjunctural să dai jos un guvern, dar interesele celor care s-ar alinia unui asemenea deziderat sunt atât de diverse, atât de contondent adverse, încât mi-e greu să cred că vor găsi o platformă comună. Le-am atras atenția colegilor, nu ştiu cine scrie moţiunile de cenzură. Ultimele au fost scrise şi agramat şi ilogic. Era de toată jena. Totuşi să spui "da, votez pentru demiterea Guvernului, dar nu îmi însuşesc textul moţiunii de cenzură"...

Mi-e greu să cred că găsesc o platformă comună. Opoziţiile politice, opoziţiile publice sunt atât de diverse şi adverse încât mi-e greu să cred că se va face aşa o mare frăţie cu Victor Ponta, Tomac, cu Barna, cu Turcan la Cameră şi mai găsesc ei ceva şi la Senat. Aritmetica politică e puţin mai complicată pentru cei care nu o cunosc şi nu o înţeleg", a declarat Șerban Nicolae în emisiunea  "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

"Nu ai cum să te joci de-a guvernarea"

"Dincolo de chestiunea asta, este vorba de responsabilitate politică. Nu ai cum să te joci de-a guvernarea, să zici "dăm jos un Guvern şi după aia vom vedea noi ce facem". Nu merge aşa, nu te poţi juca de-a politica. Societatea are probleme importante şi nu poţi să spui, ca parlamentar, "am încercat şi eu, am mai încercat azi o moţiune, am mai încercat mâine o declaraţie politică, asta e, facem şi noi ce putem".

Le-am oferit ocazia de atâtea ori să vină cu alternative, să vină cu proiecte, să vină cu propuneri. Le-am şi susţinut pe unele dintre ele. Nu ne-am ferit să votăm o iniţiativă pe care am considerat-o bună, chiar dacă venea de la parlamentari din Opoziţie. Nu am fost nişte oameni absurzi", a mai spus Șerban Nicolae.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel