Mircea Geoană, analiză cruntă pentru Victor Ponta. "Realitatea este brutală

Președintele PSRO, Mircea Geoană, a declarat, luni, la B1 TV, în emisiunea "X-Press", moderată de Sabin Orcan, că premierul Victor Ponta nu mai are control asupra destinului politic după ce a fost inculpat de DNA și că nu mai are cum să fie în continuare prim-ministru.

"Din momentul în care a fost inculpat pentru fapte de corupție, Ponta nu mai are control asupra propriului destin politic. Așa se joacă acest joc numit politică. (..) Suntem într-un fel ca într-o piesă antică în care scenă dupa scenă actorii principali acționează un scenariu cu deznodământ cunoscut. Că iese pe ușa din față sau pe cea din dos asta este o formă de negociere, dar Ponta nu are cum să mai continuie ca prim-ministru. Cu cât stă mai mult în fruntea guvernului Românie este un punct în minus pentru țară și din astfel de situație nu poți să ieși decât printr-o negociere", a spus Mircea Geoană.

Senatorul a adăugat că "Realitatea este brutală. Așa se joacă jocul acesta când ai un handicap atât de sever cum este să fi acuzat de fapte de corupție. Este o situație de vulnerabilitate care este trasferată și asupra guvernului României. O situație care nu poate continua".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel