Miley Cyrus șochează în noul clip: goală, în poziţii indecente şi sărutând o păpuşă

Miley Cyrus a lansat miercuri videoclipul piesei "We can't stop". Cântăreaţa a întrecut din nou limitele decenţei filmând în lenjerie intimă, în poziţii dintre cele mai indecente şi sărutând o păpuşă într-o piscină.

Autor: Corsate Cezara

Miley Cyrus este mai provocatoare ca niciodată şi adoptă o atitudine de "bad girl". Dinţi de aur, dans pe covor, petreceri la piscină şi figurine din cartofi prăjiţi, sunt doar câteva dintre elementele tari din videoclip, scrie rtv.net.

Videoclipul piesei “We Can’t Stop” este regizat de Diane Martel şi prezintă un super party. Odată cu apariţia piesei "Can't be tamed" a avut loc transformarea oficială a lui Miley din fetiţa inocentă care o juca pe Hannah Montana într-o tânără fără inhibiţii. Solista a declarat că vrea să fie un cu totul alt artist şi pentru asta trebuie să-şi schimbe stilul.

Cu părul scurt şi cu ţepi, cercei în urechi şi o nelipsită geacă de piele, Miley Cyrus este acum mai mult o prinţesă punk. Fanii nu eu fost prea încântaţi, majoritatea spunând că încearcă să o imite pe Rihanna şi că "nici măcar nu mai arată ca o fată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel