Mihai Trăistariu, poze din ce în ce mai intime pe Facebook

De când și-a făcut implant de păr, Mihai Trăistariu a devenit un obsedat de aspectul fizic și își face des câte un selfie, în oglindă.

Fanii lui Trăistariu nu sunt deloc străini de activitățile artistului, care zi de zi se pozează în ipostase care de care mai intime, uneori neobișnuite.

De data aceasta, interpretul s-a pozat cu masca pe față și a postat imaginea pe Facebook. "A-nceput să-mi placă MULT de mine, drept pentru care am început să mă îngrijesc din ce în ce mai mult! Eram foarte indiferent la capitolul acesta și toți colegii de breaslă + oamenii de televiziune mă criticau că nu dau importantă look-ului! Mi-am îndreptat părul cu keratina. Cică mă va ține 3 luni. Dacă-mi place cum îmi stă ... o să-l îndrept de 4 ori pe an", a scris acesta pe site-ul de socializare.

A investit o avere în tratamente
 
Cântărețul a investit o avere ca să aibă din nou părul de la 20 de ani. A așteptat îndelung, a apelat la tot felul de metode, dar până la urmă a ajuns la rezultatul mult visat. €œM-am hotărât să-mi las  părul lung, am deja 8 centimetri, dar nu se cunosc, că e creț și se strânge. Se vede mai bine când îl îndrept cu placa. Vreau să-l las să crească până la vreo 15 centimetri. O să fiu un fel de David Bisbal”, spunea Trăistariu acum mai bine de o lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel