MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Iată dovada exploziei în aer - VIDEO

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Un clip postat pe internet și difuzat de CNN a fost făcut la câteva secunde după prăbușirea zborului MH17 în Ucraina. Imagini pot fi dovada că aeronava a explodat în aer.

În filmare se pot vedea resturi care cad pe pământ după ce avionul s-a părbușit.

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Președintele SUA Barack Obama a acordat, joi seara, primele declarații cu privire la cazul avionului Boeing 777, prăbușit în cursul zilei, în apropierea graniței dintre Ucraina și Rusia.

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Barack Obama a transmis că prăbuşirea avionului cu 295 de oameni la bord în estul Ucrainei reprezintă o "tragedie teribilă".

VEZI ȘI: MH17. Serviciile secrete americane ar dispune de date privind lansarea rachetei

"Administraţia Statelor Unite depune eforturi pentru a stabili dacă la bordul avionului erau cetăţeni americani", a declarat Barack Obama.

"Statele Unite ale Americii vor oferi orice fel de asistenţă în acest caz. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt la familiile pasagerilor", a adăugat cel mai puternic om al Planetei.

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Președintele Traian Băsescu de declară "consternat" de tragedia din Ucraina și cere ca experți ai UE să participe la anchetă alături de autoritățile ucrainene. Premierul Victor Ponta spune că încearcă să afle dacă printre pasageri au existat și români.

VEZI ȘI: MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Stare de ALERTĂ în ARMATA ROMÂNĂ? Ce spune Mircea Dușa

"Președintele României, domnul Traian Băsescu, este consternat de tragicul eveniment petrecut joi, 17 iulie a.c., în spațiul aerian al Ucrainei în care a fost implicată o aeronavă Malaysia Airlines cu 295 de persoane la bord. Domnul președinte Traian Băsescu cere clarificarea imediată a condițiilor în care s-a petrecut tragicul accident și solicită ca experți ai Uniunii Europene să participe la anchetă alături de autoritățile ucrainene", a transmis Administrația Prezidențială într-un comunicat de presă.

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Aflat la Arad, premierul Victor Ponta a precizat că nu are nicio informație despre existența unor pasageri români la bordul aeronavei.

VEZI ȘI: MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Lista avioanelor civile doborâte în ultimii 40 de ani

"Am auzit de accidentul aviatic, ministrul Transporturilor a vorbit cu mine când eram în maşină dinspre Timişoara, o să încercăm să aflăm dacă e şi vreun cetăţean român. În acest moment nu avem niciun fel de informaţii. E o tragedie", a spus Victor Ponta, citat de Mediafax.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel