MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Stare de ALERTĂ în ARMATA ROMÂNĂ? Ce spune Mircea Dușa

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, a vorbit, vineri, despre catastrofa aviatică din Ucraina, unde aproape trei sute de oameni au murit. 

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. "Atât timp cât lucrurile sunt incerte, cred că trebuie cel puţin eu să fiu mai ponderat. Sigur că este un eveniment deosebit, de condamnat, faptul că şi-au pierdut viaţa 250 de oameni, dar până o anchetă tehnică, care are şi girul echidistanţei, va stabili ce s-a întâmplat cu acel avion, eu, ca ministru al Apărării, nu aş face comentarii", a spus ministrul Apărării, Mircea Duşă.

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Întrebat dacă se impune o stare de alertă sau o şedinţă a CSAT, Mircea Duşa a spus: "Aveţi dumneavoastră informaţii că a fost doborât? Mă feresc să fac asemenea afirmaţii până când o comisie de expertiză echidistantă va stabili cauzele catastrofei aviatice". 

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. "E un zbor civil. Din câte ştiu, ieri, din informaţiile date de presă, au fost doborâte şi două avioane militare. Asta nu înseamnă că pentru un asemenea lucru este necesară o şedinţă CSAT. A fost un zbor civil, sigur că este un eveniment deosebit şi numai o minte bolnavă poate să lanseze o rachetă către un avion. Dar nu avem certitudinea”, a afirmat ministrul Apărării, scrie Mediafax

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Avionul malaezian ce efectua zborul MH17 s-a prăbușit în Ucraina, la granița cu Rusia. Experţii americani avansează ipoteza unui tir de rachetă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel