Mersul pe jos, promovat de Primăria Constanţa

Constănţenii sunt invitaţi să participe la concursul 'Mergi pe Jos! E simplu şi sănătos!', eveniment derulat în perioada 1-31 iulie, în cadrul unei campanii de promovare a deplasărilor fără mijloace de transport, desfăşurată de municipalitate, a transmis luni Primăria Constanţa.

'Proiectul Portis Constanţa prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară 'Zona Metropolitană Constanţa' lansează concursul 'Mergi pe Jos! E simplu şi sănătos!', o competiţie cu premii care are scopul de a încuraja mobilitatea pietonală în municipiul Constanţa ca modalitate alternativă de deplasare în detrimentul utilizării autoturismului personal, pe distanţe scurte', potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Constanţa.

Potrivit sursei citate, competiţia se adresează persoanelor cu vârste de peste 18 ani, iar înscrierea se poate face fiind nevoie doar de un telefon mobil inteligent şi acces la internet, prin aplicaţia gratuită STRAVA https://www.strava.com/. Concursul va fi unul cu premii constând în vouchere pentru cumpărături la magazine cu profil sportiv.

'Concurenţii care vor realiza cele mai multe deplasări pietonale de peste 500 de metri, dar şi cei care vor cumula pe perioada desfăşurării concursului cei mai mulţi kilometri parcurşi pietonal vor fi răsplătiţi cu premii constând în vouchere la magazine cu profil sportiv. Va exista şi un premiu special pentru cei care reuşesc să adune cât mai multe like-uri în mediul online', a menţionat administraţia locală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel