Mars retrage sortimente de ciocolată din Marea Britanie și Irlanda

Grupul alimentar american Mars va retrage unele batoane de ciocolată Galaxy, Maltesers Teasers şi pungi de Minstrels fabricate la fabrica Slough, Marea Britanie, din cauza "potenţialei prezenţe a salmonella", transmite BBC. 

Produsele, disponibile la vânzare în Marea Britanie şi Irlanda, nu trebuie consumate, a avertizat Mars. Retragerea sortimentelor vine în urma efectuării unor teste care au arătat că în unele ingrediente ar putea exista salmonella. 

"Colaborăm strâns cu autorităţile din domeniul siguranţei alimentare şi cu clienţii noştri pentru a ne asigura că produsele afectate nu mai sunt disponibile pentru achiziţie", se arată în comunicatul grupului alimentar american. 

Alte produse retrase sunt pachetele de Galaxy Milk şi Galaxy Counters. 
Compania a cerut retailerilor de alimente din Marea Britanie şi Irlanda să retragă imediat produsele afectate de pe rafturi. 

Mars are uzine în Marea Britanie şi în întreaga Europă, ingredientele fiind transportate între uzine din Franţa, Germania, Polonia şi alte state din UE. Grupul american are aproximativ 3.800 de angajaţi în Marea Britanie şi peste 18.000 la nivelul întregii Europe, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel