Marius Budăi - Rareș Bogdan, SCANDAL monstru la România TV: M-ați jignit / Acum vorbesc eu!

Marius Budăi, ministrul Muncii, și Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, s-au confruntat, duminică seară, la România TV. Disputa a pornit de la Legea pensiilor, dar și de la realizările făcute de PSD și actuala guvernare. 

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit în direct la România TV, duminică seară, despre „Pactul Național”, dar și despre comentariile politicienilor din opoziție, care ar fi făcut diverse afirmații cu privire la actuala guvernare. 

”Dacă eu am mințit, rog să fiu contrazis. Dacă eu am mințit că nu trebuie să mai dăm vouchere de vacanță, rog să fiu contrazis. Dacă eu am mințit că trebuie să desființăm PNDL-ul, rog să fiu contrazis. Dacă eu am mințit că cineva a zis că desființăm salariul minim, rog să fiu contrazis. Astea sunt declarațiile colegilor din opoziție”, a precizat Marius Budăi la România TV. 

Rareș Bogdan: Eu l-am ascultat cu mare atenție pe domnul Budăi. Mie îmi pare rău că domnul Budăi se transformă într-un ipocrit și minte cu nerușinare. Niciodată, dar niciodată Partidul Național Liberal nu va tăia pensiile românilor. Să fie clar. 

Marius Budăi: Pentru că m-ați jignit domnule Rareș Bogdan, îmi permit să vă opresc. Să îmi spuneți care e minciuna?!

Rareș Bogdan (n.r. pe un ton răstit): Ascultați-mă cu atenție! Acum vorbesc eu! 

Marius Budăi: Eu vă ascult, dar să îmi spuneți care este minciuna, că așa să vorbiți fără formă și fără fond... Eu nu vă permit să mă faceți mincinos. 

Rareș Bogdan: (...) Pentru ceea ce ați făcut dumneavoastră și pentru bătaia de joc și pentru furturile pe care le-ați făcut, veți ajunge exact acolo unde vă este locul toți. 

Marius Budăi: Ce furturi am făcut eu? Văd că vorbiți aiurea total!

Rareș Bogdan: Alo? Dumneavoastră mă ascultați? (...) În direct, la televizor, vă spun că v-ați bătut joc de viitorul acestei țări. 

Marius Budăi: Vă rog să spunți cu subiect și predicat. 

Rareș Bogdan: Nu înțelegeți? Vă trimit la școală. 

Marius Budăi: Spuneți-mi ce am furat eu?!

Rareș Bogdan: Sper să ajungeți lângă Dragnea toți!

Marius Budăi: Și ce am mințit eu? N-ați zis voi de la PNL că nu mai trebuie vouchere de vacanță? (...) Nu-mi vine să cred așa ceva! El îmi spune mie că am furat, ce dialog este acesta? Arătați-mi că am mințit și continuăm dialogul. Haideți să ducem dialogul într-o notă civilizată.

Rareș Bogdan: Ați mințit spunând că PNL vrea să taie voucherele de vacanță, să taie pensiile. Vă rog din suflet să nu generalizați la poziția oficială a PNL o declarație a unui membru.

Marius Budăi: Haideți să avem un dialog civilizat. Ați spus că sunt mincinos. 

Rareș Bogdan: Ați afirmat că PNL vrea să taie salariile sau pensiile în România.

Marius Budăi: Sunt declarații ale colegilor dumneavoastră care au spus că trebuie să vedem dacă mai aplicăm legea salariilor și legea pensiilor. N-am ce să discut cu un om care m-a făcut mincinos și hoț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel