Mălaimare, după ce Bleonț a intrat în PNL: Aiurea-n tramvai alături de liberali

Actorul Claudiu Bleonţ va candida la Primăria comunei Beliş, din judeţul Cluj, din partea PNL. Colegul său de breală, Mihai Mălaimare, a tras un semnal alarmă după decizia luată.

”Cand se va face bine tara asta?  Nu stiu, nu mai indraznesc sa sper! Cand am intrat in politica (1996) alaturi de PSD am avut surpriza sa constat ca brusc sunt marginalizat, de breasla in primul rand. Cu o cantitate relativ scazuta de caracter colegii (nu toti, dar f multi) ma injurau, apoi, aceiasi se linguseau frumos pe langa Iliescu (el iubea actorii si probabil nu era preocupat de caracterul lor).


Aud ca Bleont intra si el in politica, aiurea-n tramvai alaturi de liberali (spun asta pentru ca un artist este obligatoriu de stanga, iar liberalii de la noi nu sunt de niciunele), se apuca de treaba si da peste un viespar (taierile ilegale de paduri), striga din toti plamanii lui si se cam fac ca nu aud. Uitati-va cat de putine like uri exista la postarea mea anterioara! Ce lume nebuna!


Conteaza mai mult cu cine defilezi si nu daca descoperi o problema reala si strigi. Nu apreciaza nimeni ca el striga ca prostul impotriva propriului partid de mafioti care se afla la guvernare, are mijloacele si nu opreste crima.


Claudiule, nu ai nicio sansa, lumea noastra, aici, in Romania nu este normala la cap de aproape 30 de ani. Votul la noi este impotriva si nu pentru, ne injuram de mama de dragul frumusetii limbii probabil, tu nu vezi ca marii ganditori si descalecatori dintre artisti tac? Pai cum, sa le ia lor cineva ciolanul de imagine? Tocmai lor care da-i si lupta de la ‘48 cu icoana dreptei in suflet? Te vor dispretui pentru ca indraznesti sa mergi cu liberalii “lor” asa cum ma dusmaneau pe mine pentru ca mergeam cu “ cei carora le lingeau talpile suduindu-i apoi cu scarba democratica”.


Dragule, eu am avut onoarea sa rezist si sa le infrunt mizerabila tactica a ignorarii, tu, care, vorba aia, esti de-al lor, acum cand te asezi intre ei si ciolanul zvarlit de stapanii lor s-ar putea sa ai parte de muscaturi si ai grija, intre toate caninele, hienele au muscatura cea mai puternica!


Chiar asa, distinsi colegi (stiti voi la cine ma refer), il lasati pe asta prada prostiei de a striga in gura mare ca liberalii fura lemnele Romaniei? Nu mai mergem la una mica? Ai? Doar ne cunoaste domn Nae de la 11 fevrarie, ce mama dracului!?”, a scris actorul Mihai Mălaimare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel