Liviu Pleșoianu, remarcă despre procurorul general: Lazăreeee, cu cât...

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu a transmis un mesaj dur după ce, luni, procurorul general Augustin Lazăr a anunţat că Secţia militară din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei a trimis în instanţă dosarul „Revoluţiei”.

„Lazăreeee, (...) cu cât tupeu vii tu acum, cu trei săptămâni înainte să ți se încheie mandatul, să ne vorbești despre "Dosarul Revoluției"!?”, a scris, luni, Liviu Pleșoianu pe contul său de Facebook.

Acesta a remarcat că nu a spus nimic despre Iulius Filip, „căruia i-ai REFUZAT în mod repetat ELIBERAREA semnând procese verbale în care scriai, ca ȘEF DE COMISIE, că "NU A DAT SEMNE DE ÎNDREPTARE"!”, a transmis Pleșoianu.

Anunțul lui Lazăr

„Astăzi, Secţia militară din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei a înaintat instanţei de judecată rechizitoriul în cauza cunoscută generic sub numele de dosarul Revoluţiei", a declarat, luni, Augustin Lazăr. La finalul declaraţiei de presă, a prezentat scuzele Ministerului Public pentru durata anchetei penale, care a ţinut aproape 30 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel