Liviu Dragnea, declarațiile momentului: Tentativă de lovitură de stat!

Liviu Dragnea, declarațiile momentului: Tentativă de lovitură de stat!
Liviu Dragnea, declarațiile momentului: Tentativă de lovitură de stat!

Liviu Dragnea a făcut, joi, 17 mai, o serie de declarații după plângerea penală depusă pe numele premierului.

Liviu Dragnea a declarat: "Acesta este un demers care înseamnă o tentativă de lovitură de stat, și anume preluarea puterii într-un mod nelegitim. Domnul Iohannis vrea să ia și Palatul Victoria în folosință proprie. (...) Nu vom ceda. Este o acțiune violentă, nedemocratică, neconstituțională a lui Iohannis și a celor din Parlament și nu numai care-l susțin de a bloca un Guvern care a adus bunăstare și aduce în continuare. Primul ministru are susținere totală din partea noastră. Nu a făcut din ceea ce în plângere este scris. Toată lumea de bună credință înțelege exact cine este în spatele acestui demers.

(...) Această acțiune este neconstituțională. Este o tentativă de lovitură de stat. Nu există niciun fel de sâmbure de adevăr. Nu vreau să intru în detalii, dar am vorbit deja cu juriștii. (...) Eu nu avertizez, doar constat cu amărăciune și cu dispreț că ceea ce am mai spus noi se adeverește".

"Nu are nicio legătură cu statul de drept"

De asemenea, Liviu Drangnea a mai spus: "Când îi face plângere penală unui prim ministru, este foarte clar că nu se dorește ca această guvernare să ducă la capăt un program care a produs rezultate bune. Acest demers nu are nicio legătură cu politica, cu bunul simț, cu statul de drept despre care vorbesc acești indivizi de mult timp".

"O obsesie"

Referindu-se la Klaus Iohannis, liderul PSD a spus că "de patru ori i-a cerut demisia (n.r. premierului României). Este o obsesie de-a dumnealui".

Vezi și: Dragnea, plângeri penale după mișcarea lui Orban

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel