Liviu Dragnea, contestat la CCR. Eugen Nicolicea: Este o prostie mare ca PNL

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

În direct la România TV, vicepreședintele Camerei Deputaților a reacționat cu privire la sesizarea CCR privind contestarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea.

”În primul rând, trebuie să vă spun că tot acest incident este o prostie mare ca PNL. Pentru că sesizarea la Curte se face pentru motive de neconstituționalitate și nu după păreri personale de încălcare sau nu a legislației. Deci ceea ce discută ei că ar fi fost o condamnare pentru anumite chestiuni, nu sunt motive de neconstituționalitate. Dar și ceea ce susțin este iar o prostie din următorul motiv: invalidarea mandatelor făcute de comisie, respectiv de plen, acest lucru se face pentru fraudă electorală în alegerea ta ca deputat. Niciun deputat nu poate fi ales evident dacă și-a obținut mandatul prin fraudă. Fac această zarvă și este sortită eșecului din start”, a precizat Eugen Nicolicea, vicepreședinte al Camerei Deputaților, în direct la România TV. 

Partidul Naţional Liberal a depus astăzi, 14 mai, la CCR sesizarea privind contestarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea.

Vezi și: Ambasadorul Palestinei - Liviu Dragnea: Ambasada României în Israel nu se mută

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel