Urmărește emisiunea live


Laurențiu Marin, noul deputat PSD de Vrancea

Laurențiu Marin
Laurențiu Marin

Social-democratul Laurențiu Marin este noul deputat PSD, după ce a depus jurământul de parlamentar. Acesta l-a înlocuit pe Nicușor Halici, președintele interimar al PSD Vrancea, care a renunțat la mandat pentru a putea fi numit prefect. Până acum, Laurențiu Marin a fost consilier județean PSD.

"Astăzi am depus jurământul de credință față de țară și popor în fața plenului Camerei Deputaților, întrunit în ședință solemnă.

Jurământul este crezul meu, dorința mea de a face tot ce îmi stă în putință pentru a iniția și susține legi care să aducă siguranță, bunăstare, o viață mai bună vrâncenilor și implicit, românilor!

Este o promisiune făcută vrâncenilor, celor care m-au susținut pentru a accede în această importantă funcție de demnitate publică.

Cred cu tărie în valorile esențiale ale țării noastre: familia, religia, patriotismul! Aceste valori au fost cele care m-au ghidat în toată cariera mea politică!

Vezi și: Sondaj CURS - Cu cine ar vota românii, dacă duminca viitoare ar fi alegeri parlamentare. PNL, în creştere, AUR şi USR în scădere

Am preluat această responsabilitate în vremuri tulburi la granițele României. Sper ca priceperea și cunoștințele mele să ajute acum, mai mult ca oricând, la bunăstarea și siguranța românilor.

Sunt convins că, împreună cu colegii parlamentari social democrați, vom face tot ce ține de noi pentru a contribui la dezvoltarea României!

Aceasta este promisiunea mea către români!

Așa să-mi ajute Dumnezeu!", a postat noul parlamentar de Vrancea pe Facebook.

PSD Vrancea are trei parlamentari: deputații Elena Stoica și Laurențiu Marin și senatorul Angel Tîlvăr. PNL a rămas doar cu senatoarea Raluca Ioan după plecarea deputaților Ion Ștefan și Ionel Dancă la Forța Dreptei, alături de Ludovic Orban. AUR este reprezentat în Parlament de deputatul George Badiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel