EXCLUSIV  Laura Vicol: În PNRR, exista o zonă care era ruptă total de restul României. Mă sufocă revolta, dar pe de altă parte mă autocenzurez

Laura Vicol / Foto: Facebook
Laura Vicol / Foto: Facebook

Laura Vicol (PSD) a făcut o serie de precizări importante despre PNRR.

„Eu îl cunosc pe domnul Marius Budăi, este un om extrem de insistent, muncitor, și naționalist, își iubește foarte mult țara. O să vedeți că o să modifice PNRR-ul. Pentru PNRR-ul făcut de USR, la sertar, nu a mai ieșit nimeni în stradă să spună că l-au făcut noaptea ca hoții. Nu mai zic că în PNRR, de exemplu, Oltenia era ruptă total de restul României. Era ruptă, nu era niciun proiect în PNRR, niciun drum de legătură, nimic! În agricultură la fel, nimic!”, a spus Laura Vicol, șefa Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, în cadrul unui interviu acordat DCNews și DCNewsTV.

„Câteodată, și pe mine mă sufocă revolta, dar pe de altă parte mă autocenzurez și echilibrez, pentru că trebuie să încerc să găsesc drumul pe care trebuie să merg, drum nou, și să las și eu ceva la rândul meu în spate”, a mai spus Laura Vicol.

Laura Vicol, interviu la DC News și DC News TV

Reformă în Justiție. Laura Vicol: Acolo stă ministrul Predoiu de dimineață până seara

„Am multe întâlniri cu domnul ministrul Predoiu, încercăm să găsim soluții din mai multe perspective. În primul rând, tot ce este legat de PNRR trebuie pus în aplicare rapid, urgent. Avem câteva obiective, primul este punerea în acord a deciziilor CCR, lucru care trebuia să se întâmple de foarte multă vreme. E clar că trebuie făcut ceva”, a mai precizat Laura Vicol în cadrul unui interviu acordat DCNews. 

„Încerc să colaborez cu domnul Predoiu. M-am dus la dânsul cu diferite proiecte. Îmi doresc mult să majorez pedepsele, limitele de pedeapsă pentru infracțiunile îndreptate împotriva minorilor. Încercăm! Să știți că miniștri chiar muncesc. Pe ministrul Predoiu îl găsiți la birou de dimineață până seara”, a spus Laura Vicol.

Întrebată dacă există sprijin pentru reforma Justiției, Laura Vicol a oferit următorul răspuns: „Evident că aceste lucruri se discută la nivel de coaliție, la nivel de lideri de partid, și așa mai departe. Eu văd că lucrurile se mișcă. Cine spune că nu se mișcă lucrurile în general în această coaliție se înșeală.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel