Jurnalistul de investigații Ivan Golunov, în arest la domiciliu

Jurnalistul rus de investigații Ivan Golunov a fost plasat în arest la domiciliu pentru două luni, fiind cercetat pentru trafic de droguri, în timp ce o instanță din Moscova a respins cererea investigatorilor de reţinere, relatează Reuters.

Golunov, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut joi în centrul Moscovei, în rucsacul său fiind găsite droguri, potrivit poliției și a angajatorului său, portalul online de știri Meduza, cu sediul în Letonia, notează Mediafax.

Avocatul lui Golunov, care este cunoscut pentru investigarea presupuselor fapte de corupție din rândul autorităţílor de la Moscova, a declarat că bănuieşte că i-ar fi fost plasate drogurile.

Golunov neagă acuzaţiile. Îmbrăcat în blugi albastri și un tricou negru, acesta le-a spus oamenilor prezenți în instanță în timpul unei pauze că a primit amenințări în legătură cu o anchetă privind industria serviciilor funerare.

"Sunt gata să colaborez cu ancheta, nu am nimic de-a face cu drogurile", a spus Golunov, citat de agențiile ruse de știri.

Golunov este acuzat de trafic de droguri, iar anchetatorii au cerut instanței să-l țină în arest timp de două luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel