Iohannis, la aniversarea PNL: ''România are nevoie de o guvernare responsabilă''

Klaus Iohannis-Ludovic Orban
Klaus Iohannis-Ludovic Orban

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut un discurs, în cadrul evenimentului organizat de liberali cu ocazia a 144 de ani de la înființarea PNL.

PNL este cel mai vechi și cel mai bun partid din România. Am auzit și m-am bucurat să avem în această prezentare lucruri importante despre istoria PNL. În toți acești ani, PNL a fost un sprijin de nădejde pentru mine, președintele României și pentru politica pe care am dus-o pentru români. Mulțumesc, PNL, pentru sprijin.

În 2014, PNL s-a transformat, tot după un scrutin ca cel pe care îl așteptăm, alegerile europarlamentare. Este important să constatăm că PNL s-a maturizat. PNL este astăzi un partid viu, puternic, unit. Ne așteaptă alegeri grele, iar cele de duminică nu sunt singurele. Urmează o serie de alegeri extrem de importante, europarlamentare și referendum prima dată, urmează prezidențialele, alegerile locale și parlamentare. 

După părerea mea, PNL, în 2019 și 2020 este pregătit să câștige aceste alegeri. România are nevoie de o guvernare responsabilă, care vine pentru România, o guvernare pentru români, o guvernare cu oameni dedicați României și viitorului european al României. O astfel de guvernare poate să vină de la PNL. La mulți ani, a spus Klaus Iohannis la aniversarea a 144 de ani de PNL.

Vezi și: Klaus Iohannis, mesaj video înaintea alegerilor europarlamentare. Ce anunță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel