Iohannis, despre Dăncilă: Ţara arde şi doamna se ascunde în Arabia

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

România s-a întors acum 11 ani, acolo unde a fost înainte de aderarea la UE, iar Guvernul Dragnea-Dăncilă a şters cu buretele tot efortul depus în vederea aderării, a declarat marţi preşedintele Klaus Iohannis. A făcut declarații și cu privire la premierul Viorica Dăncilă.

„Şi în Rezoluţia PE şi în Raportul MCV apar cam aceleaşi lucruri - românii, majoritatea românilor, eu şi mulţi alţii, dorim să fim europeni, să construim o democraţie solidă, transparentă pentru români. Din nefericire, acest accident al democraţiei, care este guvernarea Dragnea - Dăncilă, are cu totul alte idei şi încearcă să tragă ţara înapoi”, a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni.

Potrivit acestuia, multiplele schimbări la legile justiţiei şi la codurile penale 'au atras atenţia în modul cel mai negativ'. 'Aceste lucruri ne aduc deservicii majore şi trebuie să observăm că de exemplu Dragnea - ca să folosesc o expresie mai din Caragiale - şi dă-i şi luptă, şi dă-i şi luptă şi cară valize şi vorbeşte între uşi, în faţa uşii, în spatele uşii, se luptă, partea proastă este că se luptă cu România, în loc să se lupte pentru România. Despre doamna prim ministru n-aş spune că se luptă ca să parafrazeze o vorbă din bătrâni: Ţara arde şi doamna prim ministru se ascunde în Arabia. Este îngrijorător, foarte îngrijorător şi aceste lucruri trebuie să ne dea foarte foarte mult de gândit', a spus şeful statului.

El a adăugat că 'singurul obiectiv al guvernului Dragnea - Dăncilă este să-l scape pe Dragnea de dosare'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel