EXCLUSIV  Ioana Georgescu, la Părinți Prezenți! Evoluția neuropsihică a copilului, de la bebeluș la adolescent: Semnalele care pot indica posibile probleme în dezvoltarea cognitivă a micuților

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 3 decembrie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, ne așteaptă un subiect extrem de important: evoluția neuropsihică a copilului, de la bebeluș la adolescent. Alături de invitata noastră, psihiatru pediatru Ioana Georgescu, vom explora dezvoltarea cognitivă a copiilor și vom descoperi cât de important este să acordăm atenție sănătății mintale a celor mici.

În timpul emisiunii Părinți Prezenți, vom explora diversele aspecte ale dezvoltării copiilor, punând accentul pe provocările ce pot apărea în sfera neuropsihică. Vom naviga prin semnalele care ar putea indica eventuale probleme în dezvoltarea cognitivă a celor mici și ne propunem să dezbatem modalități de identificare în stadiile incipiente.

Cu ajutorul psihiatrului pediatru Ioana Georgescu vom aduce în prim-plan nu doar aspectele problematice, ci și soluțiile și sfaturile practice pentru părinți. Discuțiile noastre vor viza cum să recunoaștem semnalele de alarmă și, mai important, cum să evităm capcanele care pot afecta negativ dezvoltarea armonioasă a micuților noștri.

Așadar, pregătiți-vă să explorați lumea fascinantă a creșterii și să descoperiți cum să fiți ghidul cel mai înțelept pentru copiii voștri! Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 3 decembrie, începând cu ora 15:00! Va fi transmisă pe canalele noastre de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel