Guvern Orban. Răzvan Cuc, sfat pentru noul ministru Lucian Bode

Răzvan Cuc
Răzvan Cuc

Răzvan Cuc a transmis un mesaj noului Guvern Orban.

Proiectele de infrastructură au prins viață în această perioadă. Am ales să dedic acest mandat, de ministru al transporturilor, dezvoltării infrastructurii. Am stat cea mai mare parte din timp pe șantiere, am deblocat proiecte care zăceau prin sertare, dar am și lansat proiecte noi.

Infrastructura este pentru români, nu pentru un ministru sau altul. Trebuie să existe o predictibilitate și o ireversibilitatea a lor. Sper ca cei care au venit acum, la guvernare, să poată duce la bun sfârșit ceea ce au primit, că de proiecte noi nici nu se pune problema. Anexez lista proiectelor semnate în această perioadă și care trebuie duse la bun sfârșit. Pot să vă spun că voi rămâne aceeași persoană dedicată proiectelor de infrastructură.

Mulțumesc aparatului propriu din minister, tuturor directorilor de la unitățile aflate în subordinea sau sub autoritatea Ministerului Transporturilor, dar și tuturor angajaților din aceste unități pentru sprijinul acordat. Un sfat pentru noua guvernare “MAI UȘOR CU VĂICĂREALA ȘI MAI MULT CU MUNCA, ROMANII VOR REZULTATE NU SCUZE” a scris fostul ministru al Transporturilor pe pagina sa de Facebook, Răzvan Cuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel