Gheorghe Falcă-Ilie Cheșa, SCANDAL cu bannere electorale la Arad

falca
falca

Primarul din Arad, Gheorghe Falcă, a mers personal, în mijlocul nopţii, să distrugă bannerele electorale ale lui Victor Ponta. El susţine că social-democraţii nu au autorizaţie de la primărie, însă stâlpii pe care se aflau afişele aparţin unei companii private.

VEZI ȘI: Dezvăluiri NEAȘTEPTATE făcute de o jurnalistă: Sorin Roșca Stănescu, Sorin Ovidiu Bălan și Ion Cristoiu sunt oamenii care mi-au dat o șansă. Îmi pare rău dacă i-am dezamăgit. Poate cumva AM TRĂDAT

 
Scandalul a luat amploare când la faţa locului au venit şefii poliţiei din Arad, iar Gheorghe Falcă s-a enervat că nu poate să îşi ducă planul la capăt, informează Antena 3.

Pe marginea acestui subiect, Gheorghe Falcă și Ilie Cheșa (PSD) au avut o discuție în contradictoriu la Antena 3, duminică după-amiază.

Gheorghe Falcă: Nu este vorba despre afișe, ci este vorba despre bannere. Din 2006, în Arad există o hotărâre de Consiliu prin care nu se face publicitate cu bannere. Și în alte orașe civilizate, cum ar fi Oradea, există o astfel de hotărâre. Până în acest an, niciun partid politic nu a folosit bannere drept componente ale campaniei. Vineri, ne-am trezit în oraș cu 18 bannere puse ilegal. Poliția nu a văzut în noaptea de vineri spre sâmbătă cine le-a pus. Conform procedurilor din cadrul Primăriei, în urma unor dispoziții, firmele care lucrează la salubrizare au început procedura de eliminare a bannerelor. Domnul Ilie Cheșa a blocat cu mașina PSD intervenția lucrătorilor. În acel moment, a apărut și Poliția statală. Oamenii legii în loc să ancheteze abuzul indivizilor care nu au voie să blocheze o companie care este în exercițiul funcțiunii, i-au anchetat pe oamenii care luau bannerele. (...) Am trimis Poliției hotărârea de Consiliu din 2007 care a fost votată și de PSD. Toată lumea știe că în Arad nu se face publicitate cu bannere. Este o chestie de curățenie a orașului. Nimeni nu are voie să afișeze bannere.

Ilie Cheșa: Nu mai ascultați minciunile lui! Aberează și minte!

Gheorghe Falcă: Noi vom continua luni măsurile de curățire a orașului conform hotărârii de Consiliu.

Ilie Cheșa: Închid telefonul! Nu puteți să-l lăsați să vă mintă timp de zece minute. Gheorghe Falcă vorbește despre o hotărâre de Consiliu, dar mai există și Legea 370/2004. Ce este mai presus? O lege sau o hotărâre a Consiliului Local?

Gheorghe Falcă: Nu știu dacă știți, dar domnul cu care vorbiți are porecla de Bilă

Ilie Cheșa: Ești un nesimțit, mă! Ai avut 30 de milioane de euro în bugetul primăriei și te-ai împrumutat acum o lună la Banca Mondială. Nu ți-e rușine să rupi bannere? Nu ți-e rușine să stai ca un boschetar? Nu ți-e rușine să minți în halul acesta?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel