EXCLUSIV  Gheorghe Dincă, interogatoriu. Dan Antonescu spune ce ar face dacă ar fi într-o cameră cu el - video

Expertul criminolog Dan Antonescu a fost întrebat, într-un interviu acordat DC News, ce ar face şi ce l-ar întreba pe Gheorghe Dincă dacă ar avea ocazia de a fi cu el intr-o cameră, pentru interogatoriu. Răspunsul lui Dan Antonescu în aflaţi în cele ce urmează.

"Dacă aş fi într-o cameră cu el, nu pot să apreciez dacă aş reuşi să-l conving să recunoască adevărul, pentru că nu am elementele necesare. Să ştiţi că într-un astfel de caz şi în toate cazurile, mai ales în cele de omor, de răpiri, de combatere a criminalităţii organizate, nu vine Colombo, Sherlock Holmes sau cine ştie ce altă vedetă din poliţie sau de pe marele ecran şi în câteva vorbe l-a convis pe ăla să vorbească.

Nu. Aici e vorba cel mult de unul sau doi care fac anchetă cu acest om, dar ei au în spate munca restului echipei: criminalişti, ofiţeri investigatori, ofiţeri anchetatori, procurori, medic legist, specialişti din diverse domenii. (...) Făceam o comparaţie, cam cum decurge o astfel de anchetă. E ca un joc de şah", a declarat Dan Antonescu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel