EXCLUSIV  Gheorghe Dincă, interogatoriu. Dan Antonescu spune ce ar face dacă ar fi într-o cameră cu el - video

Mihai Ciobanu / 06 aug 2019 / 20:12 Salveaza PDF Comentarii
Gheorghe Dincă
Descriere foto: Gheorghe Dincă

Expertul criminolog Dan Antonescu a fost întrebat, într-un interviu acordat DC News, ce ar face şi ce l-ar întreba pe Gheorghe Dincă dacă ar avea ocazia de a fi cu el intr-o cameră, pentru interogatoriu. Răspunsul lui Dan Antonescu în aflaţi în cele ce urmează.

"Dacă aş fi într-o cameră cu el, nu pot să apreciez dacă aş reuşi să-l conving să recunoască adevărul, pentru că nu am elementele necesare. Să ştiţi că într-un astfel de caz şi în toate cazurile, mai ales în cele de omor, de răpiri, de combatere a criminalităţii organizate, nu vine Colombo, Sherlock Holmes sau cine ştie ce altă vedetă din poliţie sau de pe marele ecran şi în câteva vorbe l-a convis pe ăla să vorbească.

Nu. Aici e vorba cel mult de unul sau doi care fac anchetă cu acest om, dar ei au în spate munca restului echipei: criminalişti, ofiţeri investigatori, ofiţeri anchetatori, procurori, medic legist, specialişti din diverse domenii. (...) Făceam o comparaţie, cam cum decurge o astfel de anchetă. E ca un joc de şah", a declarat Dan Antonescu.

VIDEO: 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27