Galaţi: Peste 2.000 de persoane sunt aşteptate să participe la Programului eparhial 'Vacanţa din pridvorul bisericii'

Peste 2.000 de copii şi tineri sunt aşteptaţi să participe la Programului eparhial "Vacanţa din pridvorul bisericii", organizat de Arhiepiscopia Dunării de Jos în judeţele Galaţi şi Brăila, se arată într-o informare transmisă, vineri, de Biroul de presă al eparhiei.

Potrivit sursei citate, pentru vara aceasta au fost planificate opt tabere la mănăstiri din Eparhia Dunării de Jos şi 56 de tabere şi programe parohiale pentru copii şi tineri în cele opt protopopiate ale arhiepiscopiei, la care organizatorii se aşteaptă să fie o participare de peste 2.000 de persoane.

Programul eparhial "Vacanţa din pridvorul bisericii" cuprinde dialoguri pe teme şi problematici propuse de tineri, programe artistice, jocuri, manifestări creative şi recreative, un rol foarte important urmând să-l aibă rugăciunea şi Sfânta Euharistie.

În vacanţa de vară a anului 2018, în Eparhia Dunării de Jos s-au derulat un număr de 47 de activităţi şi programe parohiale la care au participat aproximativ 1.500 de tineri din eparhie, atât din mediul rural, cât şi din mediul urban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel