Gaborii din „Șasă cai frumoși”, actori într-o reclamă - VIDEO

sase cai
sase cai

Scena cu „Șasă cai frumoși”, unde o discuție a unui reporter cu un tinichigiu pe nume Gabor Gabor făcea furori pe Internet în 2008.  Reporterul încerca să-l convingă să repete o întrebare – „câți cai trebuie înhămați la o căruță?” – , dar interlocutorul înțelegea că trebuie să dea un răspuns, pe care-l repeta aproape obsesiv: „doi cai frumoși sau șasă cai”, scrie paginademedia.ro.

 În 2013, agenția Ogilvy îl readuce în atenție pe faimosul gabor tinichigiu în noul spot Cosmote despre „părinții” viralelor, cei care descoperă sau postează filme de tipul celui cu „șasă cai”.

 „Orice filmuleț viral are un tata. Fie este cel care l-a postat și l-a trimis în lume, fie este cel care l-a găsit uitat undeva pe net și a simțit că “ăsta e, nene”. Și l-a trimis mai departe. Tot ce îți trebuie ca să fii tu cel care trimite în lume următorul viral e o legătura la internet”, a explicat Titus Dumitrescu, Group Creative Director Ogilvy&Mather.

 Agenției nu i-a fost ușor să-l găsească pe Gabor Gabor. „Până la urmă, i-am găsit. Am înțeles că a fost puțin ca în filme. Oare în ce oraș s-a filmat? Uite, se vede o mașină cu număr de Bihor! Ba nu, e de Alba…Sau hai să-l căutăm pe tipul care a luat interviul, să ne spună despre ce local era vorba, apoi întreabă la local dacă știe cineva. Și asa am ajuns la ei.”, povestește Titus Dumitrescu.

Reclama Cosmote cu Gaborul Șasă cai

 Filmul care l-a făcut celebru pe „Șasă cai”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel