EXCLUSIV  Fratele lui Ion Rîmaru, ipoteză în cazul Caracal. George Ciocan, declarații incredibile

Ion Rîmaru
Ion Rîmaru

Fratele lui Ion Rîmaru, George Ciocan, a lansat o ipoteză incredibilă, în exclusivitate pentru DC News, despre cazul Caracal.

'Vă spun că aceste fete sunt traficate la Holywood. Sunt recrutate și traficate. Au trecut balta, nu sunt în România. S-ar putea să fie la Holywood. Atenție mare! Au nevoie de femei din Europa, mai ales din Europa de Est, nu mai au nevoie de femeile lor din America sau Mexic. Aceste fapte de la Caracal au legătură cu ce s-a întamplat acum aproape 50 de ani cu Ion Rîmaru.' a spus George Ciocan.

DC News: Care sunt asemănările între cele două cazuri, respectiv Caracal 2019 și Ion Rîmaru anii 1970?

'Precizez că în anul 2021 se vor face 50 de ani de la dispariția fratelui meu, Ion Rîmaru. Doresc să desecretizez acest caz! Dacă nu va începe desecretizarea dosarului fratelui meu atunci se va amâna cu încă 50 de ani. De ce osemintele fratelui meu nu au fost găsite nici până acum? Statul român refuză în continuare să efectueze demersuri de găsire și punere la dispoziție a acestor oseminte. Nu cumva vor să mușamalizeze ceva? Care este scopul? De ce statul român nu vrea să recunoască?  Am plătit bani grei să aflu adevărul.

Aceste lucruri, care s-au întâmplat în anii 70, sunt identice cu ce s-a întâmplat acum în cazul de la Caracal. Procedeul de acțiune și mușamalizare este același precum în cazul fratelui meu pentru că nu s-au mai găsit osemintele. Vă spun un lucru șocant! Ion Rîmaru a fost traficat și vândut de Ceaușescu la Holywood. Ceaușescu a fost suprimat apoi în 1989 pentru ca să mai ia niște bani de pe urma fratelui meu. De ce a fost traficat? Pentru că Ion Rîmaru a fost o copie fidelă cu celebrul Sylvester Stallone, dar fratele meu avea trăsături mai finuțe, nu atât de proeminente ca Sylvester Stallone. Ion Rîmaru i-a luat locul lui Stalone. Arăta ca un actor de Hollywood. Care este problema statului român de nu vrea să recunoască acest aspect? De ce ascund osemintele?”, a conchis George Ciocan, fratele lui Ion Rîmaru, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel