Firea - Țuțuianu, excludere din PSD. Pieleanu, ipoteză cheie: Unde ar merge cei doi

PSD
PSD

Potrivit România TV, tabăra anti-Dragnea din PSD s-a întâlnit luni seară pentru a lua mai multe decizii pentru preluarea puterii în partid. Marius Pieleanu a comentat situația.

Luni seară, în jurul orelor 19, a avut loc o întâlnire la Parlament a taberei anti-Dragnea pentru a pune la punct mai multe decizii: susținerea pentru ca Paul Stănescu să rămână în Guvernul Dăncilă, susținerea pentru ministrul Tudorel Toader și să nu fie executat nimeni din partid, informează România TV.

Marius Pieleanu a vorbit despre ce s-ar întâmpla dacă s-ar ajunge ca Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu să fie excluși din PSD în urma acțiunilor împotriva liderului partidului.

În ceea ce privește întâlnirea de la Parlament, dacă mă întrebați, eu nu cred că va fi dată afară nici doamna Firea și nici domnul Țuțuianu. Liviu Dragnea este prea inteligent ca să facă astfel de greșeli. În opinia mea, vom avea un CEX liniștit. Se îngroapă securea războiului. Urmăresc cu atenție scenariile de pe piață și concluzia este că nu vor fi excluși.De ce ar fi dat afară din partid domnul Țuțuianu, ca să plece la domnul Ponta? De ce ar fi dată afară din partid doamna Firea? Ca să candideze la Primăria Generală din partea domnului Ponta?, a spus Marius Pieleanu în emisiunea News Live, de la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel