EXCLUSIV  Fete dispărute, ucise în Caracal. Avocata Laura Vicol a răbufnit: S-a stins lumina legii în România!

Laura-Vicol
Laura-Vicol

Avocata Laura Vicol a punctat, într-un interviu acordat pentru DC News, semnele mari de întrebare cu privire la intervenția autorităților, în special a Poliției din Caracal, în cazul înfiorător cu presupusele crime. 

'Din punctul meu de vedere, STS nu are nicio vină și îmi asum ceea ce spun. După ceea ce s-a întâmplat la acel eveniment nefericit din Munții Apuseni, dosarul lui Iovan, știu că STS a achiziționat un soft special, mult mai performant în ceea ce privește localizarea. Însă, din punctul meu de vedere, problema se pune altfel. Înțeleg că aceste fete au dispărut de ceva vreme și presupun că părinții au fost niște oameni responsabili și au sesizat organele competente cu privire la dispariție. De ce a fost nevoie ca să alerteze fetița STS-ul prin serviciul 112 ca să înceapă poliția locală din Caracal  să facă ceva? Cu alte cuvinte, dosarul a fost deschis? S-a făcut o minimă cercetare cu privire la dispariția fetelor? De ce a fost nevoie să sune victima ca poliția locală să înceapă să își facă treaba pe care deja ar fi trebuit să o deruleze?”, a zis Laura Vicol pentru DC News.


'Poliția locală din Caracal trebuie să răspundă'


”Cum lași un caz de dispariție de câteva luni coroborat cu un nou caz de dispariție? Cum a putut poliția locală să nu  facă nimic? Dacă acel amărât de copil nu ar fi sunat la 112 ce s-ar fi întâmplat? Este clar că cineva din poliția locală trebuie să răspundă! De ce a fost nevoie de sprijinul STS? De ce a fost nevoie ca victima să sune?

Ce acte minimale s-au făcut până în momentul respectiv? Sunt în stare de șoc. Din acest motiv, stau cu ochii pe copiii mei poate mai rău ca securitatea. Se întâmplă asemenea nenorociri și nu putem fi ajutați pentru că trăim într-o țară fără legi, fără justiție, o țară unde Constituția este călcată în picioare.

Trăim într-o țară unde adopțiile internaționale primează în fața adopțiilor naționale. Copiii sunt scoși peste granițe. Cu toții am văzut cazul Sorinei, cum a fost scoasă din țară cu acte false, iar fete de 15 ani sunt tranșate și arse de vii pentru că poliția nu își face datoria. Poliția nu își face datoria pentru că li se permite, pentru că nu se mai respectă legea. Acesta este subiectul principal faptul că nu mai există legi. Suntem mai rău ca în Mexic. Din păcate, trăim într-o țară în care trebuie să ne apărăm singuri copiii, pe noi înșine, pentru că nimeni nu ne apără. Din păcate, poliția doarme în România, le urez somn ușor în continuare!' a conchis avocata Laura Vicol, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel