Vandalism în SUA și Anglia. Bogdan Chirieac: Asta riscă omenirea în acest moment. Provoacă taifun

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Analistul politic Bogdan Chirieac explică unde va ajunge omenirea în urma extremismului de stânga tot mai vizibil în ultimele zile.

Bogdan Chirieac a reacționat în direct la România TV după ce statuile mai multor lideri politici au fost vandalizate în Anglia și Statele Unite, iar extremiștii de stânga cer în stradă condamnarea rasismului din întreaga lume. Întrebat până unde se va ajunge cu această situație, analistul politic a răspuns: 

”Se va merge până la arderea a tot ceea ce cred extremiștii de stânga că trebuie ars. Am mai văzut asta atunci când comunismul a pus stăpânire pe Rusia țaristă și apoi pe Europa de Est. Aceste lucruri sunt chiar mai grave decât ce s-a întâmplat cu distrugerile din Statele Unite după uciderea lui George Floyd. E un lucru gravisim pentru omenire. Extremismul de stânga, neomarxism-ul, vedeți că și pe la noi sunt partide apropiate de neomarxism, asta face. Capodopere ale umanității, așa cum este filmul ”Pe aripile vântului”, sunt aruncate la gunoi și arse. Știți ce au făcut talibanii din Afganistan când au venit la putere? Au distrus cu tancul, cu tunul, cea mai veche statuie a lui Buddha de pe acest Pământ. Era în patrimoniu. Asta au făcut talibanii și unde au dus Afaganistanul vedem astăzi. Asta riscă omenirea în acest moment. Când începi să te bați cu statuile, când începi să rescrii istoria după cum îți convine, când începi să dai foc pentru că nu ești politically correct mai devreme sau mai târziu acolo se ajunge. Pericolul este uriaș. Ce s-a sădit în timp acum provoacă taifun”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel